Voiko osallistua, jos ei ole traumoja tai ne ovat jo käsiteltyjä?

KYSYMYS: Saako kurssille osallistua, jos ei ole suurempia traumoja tai jos tuntuu, että ne ovat jo pitkälti käsiteltyjä?

VASTAUS: Toki saa osallistua! Alitajunta ei ole ainoastaan traumojen ja tunnetilojen säilytyspaikka vaan myös monet, esimerkiksi intuitioon liittyvät asiat voivat nousta uudelle tasolle yhteyden myötä. SIELUKIRJOITTAMINEN® ei siis ole pelkästään traumoihin liittyvä työkalu tai piilossa olevan menneisyyden ja sen esiinkalastamisen väline vaan monin tavoin läsnäoloa ja elämän mielekkyyttä lisäävä prosessi. Ihan kenelle tahansa itsestään huolehtivalle. Tosin varmaan aika harva meistä on säilynyt elämästään "iskuitta" ja SIELUKIRJOITTAMINEN® on siinä mielessä mielenkiintoinen, että sen avulla voi nostaa esiin ihan niitä syvimmän tason tuntemuksia, joihin ei välttämättä muilla keinoin ole päässyt käsiksi. Lainatakseni paria palautetta:

"Oli kaikin puolin hyvä päivä ja tulin kurssille avoimin mielin. Kokonaisuus oli sopiva. Kokemus oli mielenkiintoinen ja itselleni täysin uusi, jopa hämmentävä. Hämmentävä siksi, että kun teimme kirjoittamisen harjoituksia, ex-mieheni nimi tuli esiin. Yllätyin, koska luulin käsitelleeni eroon liittyvät asiat jo aikapäivää sitten. Enpä olekaan. Tämä Sielukirjoittaminenhan tuntuu vievän ihan uudelle ulottuvuudelle. En näköjään ole käsitellyt ihan niitä syvimpiä tunteitani ja se yllätti minut." – Nainen, 58-vuotta

"Olen terapiassa käsitellyt paljon eri aiheita, mutta tämä on tosi syvälle menevää, ihan niihin syvimpiin tuntemuksiin kairaavaa prosessointia. En tällaista tiennyt olevan olemassakaan. Sano mun sanoneen: kukaan ei tule uskomaan, kun kerron kotipuolessa kokemuksistani, kun en melkein meinaa uskoa itsekään. On ollut kyllä hurjan mahtava kokemus, joka pitää itse kokea, muuten ei usko. Olo kurssin jälkeen oli luottavainen, yllättävän positiivinen ja rento. Kurssi auttoi pääsemään eteenpäin omassa prosessissani. Olin kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan!" – Nainen, 41-vuotta, Kouvola

Moni kurssille tullut on tullut ajatuksella, että: "No, katsotaan, että tuoko tämä mitään uutta", ja se on varsin hyvä lähtökohta. Ilo onkin ollut suuri siitä, että toihan se! Lisäksi hienoa on ollut se, että pitkäänkin itseään terapoineet ovat saaneet tästä menetelmästä uutta puhtia ja syvyyttä.

 

 

Pin It

Muita artikkeleita