SIELUKIRJOITTAMISEN JOULUKALENTERI

Lähde mukaan Sielukirjoittamisen joulumatkalle! Tänä jouluna Sielukirjoittaminen tarjoaa itsekasvun joulukalenterin asteen syvempänä. Joulukalenterin avulla voit oppia lisää itsestäsi ja ajatuksistasi. Joka päivä aamulla klo 09:00 koko joulukuun ajan julkaisemme Facebook-sivullamme kysymyksen, joka voi herättää erilaisia ajatuksia ja mielikuvia. Voit vapaasti jakaa kokemuksesi julkaistavissa postauksissa kommentoimalla tai kirjaamalla vastauksiasi omissa oloissasi työkirjasi avulla. Oman tulostettavan työkirjasi voit tulostaa täältä. Muista vinkata joulukalenterista myös ystäviäsi!

 

joulukalenteri 2019

 

Joulukalenterimme tavoitteena on innostaa ja inspiroida itsetutkiskeluun ja tuottaa kysymysten avulla elämyksiä oman itsen viisauden äärellä. Voit joulukuun ajan seurata matkaasi tulostettavan työkirjan avulla. Työkirjan tulostaminen paperille ja käsin vastausten kirjaaminen on suotavaa. Jos haluat, voit käyttää myös omaa muistiotasi ja kirjoittaa ajatuksiasi sinne. Työkirjan tulostaminen ei siis ole pakollista matkan etenemiseksi :) Ota avuksesi myös ilmainen 30 minuutin rentoutusharjoitus, joka löytyy täältä. Pistä siis seuraten Facebook-sivuamme ja lataa tulostettava työkirjasi!

Sielukirjoittaminen on lempeää itsetutkiskelua, joka avaa kirjoittamisen kautta mieleen tallentuneita tunnelukkoja. Prosessin aikana voit tulla johdatetuksi lapsuuteen alkujuurillesi. Sielukirjoittaminen on elähdyttävä tapa käsitellä erilaisia mielen ongelmia, olemisen haastavuutta ja mielen keskeneräisyyksiä.

 

 

allekirjoitus kuva

Maija Luomala, SIELUKIRJOITTAMINEN®-prosessin kehittäjä

tai

 

 

 

Pin It

Muita artikkeleita