Liittymällä uutiskirjelistallemme...

  • Saat suositun 30 min. rentoutusharjoituksen sisäiseen rauhaan ja voimaan.
  • Saat myös 3-osaisen sisäisen lapsen maailmaan opastavan minisarjamme, joka auttaa sinua tunnistamaan, onko omalla sisäisellä lapsellasi asiaa. Sarjassa pohdimme erilaisin tehtävin, että onko sinulla sisäistä lasta ja mitä hän mahdollisesti haluaa sinulle sanoa.
  • Saat aika ajoin tiedon uusista, mieltä avaavista blogikirjoituksistamme ja muista ajankohtaisista asioista. Emme todellakaan täytä sähköpostiasi vaan lähetämme silloin tällöin suosituksia mm. kirjoituksistamme, joista toivomme olevan sinulle ennen kaikkea hyötyä avaavalla vaikutuksella. Viestimme kursseista, julkaisuista ja muista ajantasaisuuksista satunnaisesti.

 

< SIIRRY TILAAMAAN TÄSTÄ >

Ongelmia tilaamisessa? Lähetä viesti ja ilmoita ongelmasta täällä >


 

Mitä on SIELUKIRJOITTAMINEN®?

Oman prosessointini ohessa aloin toisten pyynnöstä jatkokehittämään tätä, alun perin itseni avuksi käyttämääni alitajuista kirjoitustapaa, jotta se voisi palvella parhaalla tavalla ja apukeinona mahdollisimman monta muutakin riippumatta ihmisen historiasta, elämäntilanteesta tai haasteista, jotka jokaisella ovat erilaiset. Hiljalleen syntyi metodi nimeltä SIELUKIRJOITTAMINEN®. Se ei ole terapiaa, mutta prosessia voidaan menestyksellä käyttää esimerkiksi terapioiden tukimuotona tai itsehoitona. Lue lisää Sielukirjoittamisesta täällä >

 

Lämpimin terveisin, 

maija luomala sielukirjoittaminen

allekirjoitus kuva

Maija Luomala, SIELUKIRJOITTAMINEN®-prosessin kehittäjä

 

Pin It