Maijamedia Oy, Porvoo

Maijamedia on Porvoon keskustan keskiössä sijaitseva luovan ajattelun keidas, jossa jokainen latautuu niin kuin se itselleen parhaiten sopii. Joskus paikka synnyttää oivalluksia, toisinaan tunteita ja rauhoittumista, läsnäoloa. "Intiimitunnelmainen henkiparantola panoraamanäkymineen", on joku joskus sanonut. Kartan ja reittiohjeet löydät alta. Kotisivut: www.maijamedia.com/shop

 

Maijamedia, kurssipaikka Porvoo

 

Sisäänkäynti:

Rakennus sijaitsee Matkahuollon, torin, Lundin kauppakeskuksen ja Uuden Apteekin vieressä. Sisäänkäynti on Marimekon ja DNA-liikkeen oikealta puolelta. Summerissa lukee Maijamedia Oy. Meidät löydät 4. kerroksesta. Vieritä sivua alas ja näet kartan.

 

Tuletko autolla?

Koska kurssi kestää muutaman tunnin, jätä auto mieluiten sellaiseen paikkaan, ettei sinun tarvitse stressata sen takia kurssilla ollessasi. Varoituksen sana: Porvoon parkkipirkot ovat todella vikkeliä. Jos jätät autosi maksullisille paikoille, on hyvä tietää, että parkkimaksut ovat pääkaupunkiseudun luokkaa (hullua, tiedän!). Esimerkiksi EasyPark-sovellus on näppärä. Sen ansiosta ei tarvitse kantaa huolta parkkirahasta – tai sakoista.

Porvoossa on toki myös ilmaisia parkkipaikkoja, ei tosin ihan keskustassa, mutta lähimmillään parin korttelin päässä Maijamediasta. Alla punaisella merkitty katuja, joilta usein itse löydän vapaita paikkoja. Jokikadun parkkipaikoista en ole ihan täysin varma, että ovatko miten ilmaisia. Ainakin aiemmin oli niin, että talvella Jokikadulla on ilmaista parkkeerata, kun taas kesällä paikat ovat maksullisia. Myös vanhan Porvoon puolella, Maijamedian ja pääväylä Mannerheiminkadun ’yläpuolella' voi olla ilmaista parkkipaikkaa esim. Kaivokadulla ja Linnankoskenkadulla. Muuten lähettyvillämme on kyllä useinkin tilaa, tosin maksullista.

 

ilmaiset parkkipaikat

 

Jos haluat ajaa auton saman rakennuksen lämpimään parkkihalliin ja maksaa muutaman euron parkista, alla kuva ohjeineen. Parkkihallissa on ollut 1 tunti ilmainen. Tämä on varmaankin helpoin ratkaisu ja mukavin tapa lähteä takaisin päin lämpimällä autolla.

 

parkkeeraus

 

Kartta ja reittiohjeet: