ALKEISKURSSI, la 13.10.2018

ALKEISKURSSI, la 13.10.2018

On hyvä tietää, että osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla kynätaitelija, kirjoittamisen ammattilainen tai millään lailla 'sana hallussa'. Kaikki kurssilla tapahtuu omalla painollaan. Riittää, että sinulla on avoin mieli ja että haluat löytää vastauksia itsestäsi mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Lue lisää Sielukirjoittamisen kurssista alla. 

 

sisainen lapsi yhteys alitajuntaan sielukirjoittaminenKun ihminen ottaa yhteyden sisimpäänsä, alkaa tästä monesti prosessi, joka johdattaa elämää systemaattisesti ja hyvällä tavalla eteenpäin. Pinnan alla olevat asiat alkavat järjestyä ja löytämään paikkansa. Elämä voi tuntua erilaiselta, kun pitkäänkin mukana kannetut tuntemukset vapautuvat ja nousevat tietoisuuteen tai vain lakkaavat vaikuttamasta. Monelle tällainen voi kuulostaa käsittämättömältä etenkin, jos on tottunut elämään elämäänsä "uskon vasta kun näen"-tyyppisesti. Ymmärrän tällaista tapaa elää paremmin kuin hyvin – oman kokemukseni kautta.

Sielukirjoittamisen prosessia tai työkalua voisi kuvailla jopa "tarkoin varjeltuna salaisuutena" tai ihmisyyden syvimmän olemuksen/sielun löytämismatkana. Sillä jos jokainen prosessoisi itseään tällä tavoin, eläisimme todennäköisesti lähestulkoon paratiisissa, jossa jokainen osaisi ottaa vastuun itsestään, valinnoistaan ja tekemisistään toisia kunnioittaen samalla, kun eläisi elämäänsä toteuttaen syvimpiä toiveitaan ja unelmiaan.

Vastuullisuus onkin ehkä yksi yhdistävä tekijä Sielukirjoittamisen kursseille osallistujille, koska ihminen, joka näkee vastuunsa, ymmärtää aloittaa ensin omasta itsestään. Kursseillemme osallistuva on usein vastuunsa tunteva yksilö, joka itsensä ulkopuolisten asioiden syyttelemisen sijaan haluaa löytää ratkaisut omasta itsestään. Parhaat ratkaisut ovat vain odottamassa vapauttamistaan ja ne ovat sisälähtöisesti jokaiselle optimaaliset.

Lukuisia kurssikokemuksia ja palautteita pääset lukemaan lisää täällä >

 

Kurssista

Kurssilla ei keskitytä tietoiseen eikä edes intuitiiviseen tekemiseen, vaan otamme kynän ja paperin avulla yhteyden tiedostamattomaan puoleemme prosessinomaisesti. Sielukirjoittamisen kurssi on tahdiltaan rauhallinen ja osallistujamäärältään melko pieni. Kurssitila on rauhoittava ja energeettisesti varustettu, jotta se tukee sisäisen lapsen kuulemista sekä tunnistamista ja sitä kautta alitajuntaan yhteydenottamista ja mielen rauhoittumista.

 

Kurssilla sinua opastetaan kädestä pitäen hyödyntämään Sielukirjoittamista tukemaan itsetutkiskeluasi ja oman prosessisi alkamista. Saat voimallisen työkalun käyttöösi koko loppuelämäksesi.

 

sielukirjoittaminen kadotettu lapsuus sielukirjoittaminen alitajunnan voima Sielukirjoittaminen yhteys alitajuntaan

 

Suurimmalle osalle kurssit ovat enimmäkseen rentouttavia ja stressitasoja laskevia. Sielukirjoittaminen voi tästä huolimatta aluksi pelottaa asiasta tietämätöntä. Tähän asti kuitenkin jokainen paikan päälle osallistunut kurssilainen on kokenut kurssin ennen kaikkea energisoivana ja läsnäoloa lisäävänä. Kaikki alkeiskurssit ovat samansisältöisiä ja niille saat osallistua tarpeen mukaan useammankin kerran. Jokainen kerta vahvistaa yhteyden muodostumista ja luottamuksen syntymistä. Lisää Sielukirjoittamisesta Kysymykset & Vastaukset -osiossa >

Kurssin sisältö: Heti ilmoittautumisesi jälkeen saat helpot ennakkotehtävät, joilla vahvistat sisäitä lastasi vaikka heti. Eli oma valmistautumisesi kurssipäivään voi alkaa milloin tahansa ilmoittautumisesi jälkeen. Kurssiin sisältyy erilaisin tavoin rauhoittavia ja stressiä vähentäviä harjoituksia jo ennen kurssia, kurssilla ja kurssin jälkeen. Harjoitukset ovat helposti toteutettavia eivätkä vaadi juurikaan aikaa tai edes 'oikeinkirjoituksen' osaamista.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille alla olevasta ILMOITA (henkilö) -linkistä. Täytä tiedot huolellisesti ja anna järjestelmälle aikaa prosessoida ilmoittautumisesi. Se voi viedä muutaman sekunnin. Katso tästä halutessasi myös tervetuloa-video, joka on toteutettu verkkokurssilaisille, mutta sopii myös kun tulet paikan päälle.

 

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma alkaa lauantai 13.10.2018, klo 12:00
Tapahtuma loppuu lauantai 13.10.2018, klo 17:00
Paikkoja vapaana 11
Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantai 1.10.2018, klo 21:00
Hinta 85,00 EUR
Sijainti
Maijamedia Oy, Porvoo
Lundinkatu 10 B 45
Maijamedia Oy, Porvoo
85,00 EUR 11
Kerro tapahtumasta muille: