...saat suositun rentoutusharjoituksen itsellesi. Saat aika ajoin tietoa myös uusista, mieltä avaavista blogikirjoituksistamme ja muista ajankohtaisista asioista. Emme todellakaan täytä sähköpostiasi vaan lähetämme silloin tällöin suosituksia mm. ajatuksia herättävistä blogikirjoituksistamme, joista toivomme olevan sinulle ennen kaikkea hyötyä ja avaavaa vaikutusta.

 

Miksi rentoutua tai meditoida?

Säännöllinen, lyhytkin rentoutuminen laskee tehokkaasti stressitasoja. Tämä rentoutusharjoitus on yksi Sielukirjoittamisen kurssiin kuuluvia ja erittäin suosittuja meditaatioharjoituksia – sekä pisin kurssiin kuuluvista harjoituksista.

 

Mitä on SIELUKIRJOITTAMINEN®?

Oman prosessointini ohessa aloin toisten pyynnöstä jatkokehittämään tätä, alun perin itseni avuksi käyttämääni alitajuista kirjoitustapaa, jotta se voisi palvella parhaalla tavalla ja apukeinona mahdollisimman monta muutakin riippumatta ihmisen historiasta, elämäntilanteesta tai haasteista, jotka jokaisella ovat erilaiset. Hiljalleen syntyi metodi nimeltä SIELUKIRJOITTAMINEN®. Se ei ole terapiaa, mutta prosessia voidaan menestyksellä käyttää esimerkiksi terapioiden tukimuotona tai itsehoitona. Lue lisää Sielukirjoittamisesta täällä >

 

Lämpimin terveisin, 

maija luomala sielukirjoittaminen

allekirjoitus kuva

Maija Luomala, SIELUKIRJOITTAMINEN®-prosessin kehittäjä