Saat...

  • Suositun 30 minuutin rentoutusharjoituksen sisäiseen rauhaan ja voimaan sekä 20 minuutin bonusmeditaatioharjoituksen.
  • 3-osaisen sisäisen lapsen maailmaan opastavan johdantosarjan harjoituksineen, mikä auttaa sinua tunnistamaan onko omalla sisäisellä lapsellasi asiaa. Sarjassa pohdimme mm. erilaisin tehtävin, että onko sinulla sisäistä lasta ja mitä hän mahdollisesti haluaa kertoa.
  • Sielun elämää -lehden ja esitteen ladattavassa muodossa
  • Tiedon uusista, mieltä avaavista blogikirjoituksistamme ja muista ajankohtaisista asioista. Emme todellakaan täytä sähköpostiasi vaan lähetämme silloin tällöin suosituksia mm. kirjoituksistamme, joista toivomme olevan sinulle ennen kaikkea hyötyä avaavalla vaikutuksella. Viestimme kursseista, julkaisuista ja muista ajantasaisuuksista satunnaisesti.

 

< TILAA TÄSTÄ >

Ongelmia tilaamisessa? Lähetä viesti ja ilmoita ongelmasta >


 

Mitä on SIELUKIRJOITTAMINEN®?

Oman prosessointini ohessa aloin toisten pyynnöstä jatkokehittämään tätä, alun perin itseni avuksi käyttämääni alitajuista kirjoitustapaa, jotta se voisi palvella parhaalla tavalla ja apukeinona mahdollisimman monta muutakin riippumatta ihmisen historiasta, elämäntilanteesta tai haasteista, jotka jokaisella ovat erilaiset. Hiljalleen syntyi metodi nimeltä SIELUKIRJOITTAMINEN®. Se ei ole terapiaa, mutta prosessia voidaan menestyksellä käyttää esimerkiksi terapioiden tukimuotona tai itsehoitona. Lue lisää Sielukirjoittamisesta täällä >

 

Lämpimin terveisin, 

maija luomala sielukirjoittaminen

allekirjoitus kuva

Maija Luomala, SIELUKIRJOITTAMINEN®-prosessin kehittäjä

 

Pin It